Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan
Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný
Hmotnost: 660 g
Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín
Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).
Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.
Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.
Trvanlivost: 5 dnícelozrnný
dia, vegan