• chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

  • chléb celožitný se slunenicovým nebo dýnovým semínkem celozrnný
    Chléb celožitný se slunečnicovým nebo dýňovým semínkem celozrnný

    Hmotnost: 660 g

    Složení: žitný kvas, BIO celozrnná žitná mouka, voda, slunečnicová nebo dýňová semínka (i uvnitř, předem máčená), mořská sůl, BIO drcený kmín

    Velmi oblíbené chleby a pečivo jsou ze ŠPALDY, pradávného druhu pšenice, který se geneticky nemodifikoval jako pšenice ozimá pro velkopěstitelství. Proto obsahuje méně lepku a více minerálů a vitamínů, má jemnou chuť jako běžná pšenice ozimá, ale je mnohem lépe stravitelná (dokonce i někteří celiaci mívají snášenlivost na špaldu dle amerických výzkumů).

    Náš sortiment celošpaldového pečiva je velmi široký, a všechno (kromě mazanců) je bez droždí, kynuté pouze špaldovým kvasem, který si též vyrábíme.

    Naše celošpaldové kvasové chleby také vydrží (v plátnu a pak teprve v igelitu zabalené) 14 dní i v teple.

    Trvanlivost: 5 dnícelozrnný

    dia, vegan

Celozrnná a bezlepková pekárna
David Dvorník
Roháčova 3
Praha 3
130 00